Abate, expertisecentrum angst en trauma heeft een samenwerkingsverband met GGZ-Noord-Holland-Noord voor het opleiden van een psycholoog naar GZ-psycholoog (Piog), startend in april 2020.

Deze opleiding voor GZ-psycholoog vindt plaats in een door TOP-opleidingen geïnitieerde ‘proeftuin’ waarbij de eerste helft van de opleidingstermijn plaats vindt bij Abate. In de tweede helft wordt de Piog gedetacheerd bij het wijkteam van GGZ Noord-Holland-Noord in Enkhuizen. Dit biedt de kans om in het opleidingstraject praktijkervaring op te doen bij twee verschillende werkplekken met een grote diversiteit aan psychische problematiek.

Abate biedt curatieve zorg aan volwassenen met voornamelijk angst- en traumagerelateerde stoornissen. Abate is een groeiende onderneming en heeft veel kennis en ervaring in huis. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatieven. Bij Abate werk je in een prettige sfeer samen met een klinisch psycholoog, psychotherapeut, gz-psycholoog, beeldend/dramatherapeut en meerdere psychologen in opleiding tot gz-psycholoog.

Hoofdtaken:
Uitvoeren van holistische diagnostiek en afname van meetinstrumenten voor specifieke deelgebieden
Verrichten van individuele traumagerichte behandelingen, en groeps-of individuele behandelingen voor angst- en stemmingsstoornissen in een cognitief gedragstherapeutisch kader.
Opstellen van behandelplannen en verzorgen van correspondentie
Participeren in overleggen


Functie-eisen:
Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie en bent in het bezit van een geldige LOGO verklaring
Je hebt aantoonbaar affiniteit en werkervaring met cliënten met angststoornissen, traumagerelateerde stoornissen, en/of persoonlijkheidsstoornissen
Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie
Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden

Bij voorkeur zoeken we een basispsycholoog met kennis en ervaring in cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Dienstverband:

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vindt plaats in samenwerking met de RINO Amsterdam.
De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding voor 28 uur per week. De opleiding start in april 2020, echter we zoeken een kandidaat die per direct kan starten bij Abate. In aanloop naar de functie wordt gedacht aan een dienstverband van 24 uur per week. Salaris en voorwaarden zijn conform CAO-GGZ, functiewaarderingsgroep 60, aanloopschaal 59. De opleidingskosten worden betaald en een deel van het cursorisch onderwijs valt onder werktijd.

Reageren:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abate, tel 0228-522281.
Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV met pasfoto en LOGO-verklaring
kunnen gestuurd worden naar: info@abate.nl t.a.v. Mariel Meewisse.

 

Sluitingsdatum: 24 oktober 2019.

 

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op maandag 28 oktober in Enkhuizen. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op maandag 4 november.