Vacatures

Vacature GZ-psycholoog

Abate expertisecentrum angst en trauma biedt veranderingsgerichte behandeling volgens de GGZ-richtlijnen aan volwassenen in de specialistische GGZ. Het is een groeiende onderneming met korte lijnen en erkend als opleidingsinstelling voor GZ-psychologen. Abate heeft zowel regionale als supra-regionale verwijzers en participeert in internationaal wetenschappelijk onderzoek. Bij Abate is veel kennis en ervaring in huis én is er ruimte voor eigen initiatieven. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega’s in een fijne werkomgeving waar het teamgevoel centraal staat.

Hoofdtaken.

  • Verrichten van intakes, diagnostisch onderzoek, individuele- en groepsbehandelingen
  • Werkbegeleiding van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog
  • Opstellen van behandelplannen en verzorgen van correspondentie
  • Participatie in MDO’s

Functie-eisen.

Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als GZ-psycholoog en aantoonbare affiniteit met diagnosticeren en behandelen van angststoornissen, PTSS, en persoonlijkheidsproblematiek. Bij voorkeur zoeken we een GZ-psycholoog met kennis en ervaring van schematherapie, traumagerichte behandelingen en cognitieve gedragstherapie.

Dienstverband.

Het betreft een dienstverband voor tenminste 24 uur, salaris conform CAO-GGZ. Een opleidingsbudget wordt ter beschikking gesteld.

Reageren.

Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV kunnen gestuurd worden naar: info@abate.nl t.a.v. Mariel Meewisse. Voor vragen is Mariel bereikbaar op 0228-522281