Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (Piog).

Abate expertisecentrum angst en trauma is een praktijk die behandeling biedt aan volwassenen in zowel de generalistische basisGGZ als de specialistische GGZ. We zijn een groeiende onderneming met korte lijnen en erkend als opleidingsinstelling voor GZ-psychologen. Bij Abate is veel kennis en ervaring in huis én is er ruimte voor eigen initiatieven. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega’s in een fijne werkomgeving.

Hoofdtaken:

Uitvoeren van holistische diagnostiek en afname van meetinstrumenten voor specifieke deelgebieden.
Verrichten van individuele traumagerichte behandelingen, en groeps-of individuele behandelingen voor angst- en stemmingsstoornissen.
Opstellen van behandelplannen en verzorgen van correspondentie.
Participeren in overleggen.

Functie-eisen:

  • Je hebt tenminste 2-3 jaar werkervaring als basispsycholoog;
  • Je bent secuur, flexibel en zelfstandig;
  • Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie;
  • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;

Bij voorkeur zoeken we een basispsycholoog met kennis en ervaring in traumagerichte behandelingen en cognitieve gedragstherapie.

Dienstverband:

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vindt plaats in samenwerking met de RINO Amsterdam.  De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding (twee jaar) voor 32 tot 36 uur per week. De opleiding start in april 2019, echter we zoeken per direct een kandidaat. In aanloop naar de functie wordt gedacht aan 24 uur per week. Salaris en voorwaarden zijn conform CAO-GGZ.

Reageren:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abate, tel 0228 522281. Schriftelijke sollicitaties met motivatiebrief, CV met pasfoto en LOGO- verklaring kunnen gestuurd worden naar: info@abate.nl t.a.v. Mariel Meewisse

Locatie/Standplaats:

Enkhuizen

Sluitingsdatum:

15 september 2018